DET HÄR ÄR FOLKHÄLSODALEN

Ett virus tvingade Almedalen att stänga. Det är tråkigt på alla sätt och vis, men ur ett perspektiv kanske bra.

Covid-19 med dess samhälleliga biverkningar sätter fingret på och aktualiserar en av det svenska samhällets största utmaningar – Hur ska sjukvården kunna möta behoven hos alla som behöver den? Det samtalet och den debatten måste fortsätta.

Därför öppnar vi en helt ny version av vår sjukvårdspolitiska mötesplats Folkhälsodalen. Inte i Visby. Utan i Stockholm. Och varhelst du befinner dig.

Folkhälsodalen är ett två dagar långt digifysiskt möte mellan patienter, politiker, beslutsfattare och professionen inom sjukvården och Life Science.

Fysiskt äger mötet rum i lokaler på Kungsgatan 18. Men alla kommer att kunna delta digitalt. Deltagandet är kostnadsfritt.

Precis som i Almedalen erbjuder Folkhälsodalen seminarier, workshops, mingel och middagar, rundabordssamtal samt full service för både arrangörer och besökare. Vi streamar seminarier och sänder förproducerade poddar och webb-tv.

Initiativet har fått ett mycket positivt gensvar bland politiker och andra beslutsfattare inom hälso- och sjukvården. Vårens sjukvårdsdebatt har öppnat upp för en bredare debatt om folkhälsa. Vilka satsningar bör prioriteras inom folkhälsoområdet framöver?

Besök för anmälan och program

www.folkhalsodalen.se

 

Nyhetsinfo

www red DiabetologNytt