Anmälan öppen

årets viktigaste diabetes möte

Fysiskt möte

Varmt välkomna till Helsingborg och tre mycket spännande dagar fyllda med intressanta föreläsningar av framstående kliniker och forskare från Europa och Sverige. Vi bjuder på föreläsningar, symposier, interaktiva falldiskussioner, postrar, samt högtidsföreläsning.Passa på att anmäla dig redan nu för att få reducerad "early bird"-avgift. Är du dessutom medlem i SFD, SEF eller SFSD så får du ytterligare rabatt.

 
 

Medlemmar har fördelar

Att vara medlem i en förening är inte enbart en lojalitetshandling. Det kan också ge flera fördelar. Bl a att konferensavgiften i de möten som anordnas blir mycket lägre.

Klicka här och gå med i din förening idag!
 

https://www.endodiabetes.se/program-2022/ på det nya och spännande Clarion Hotell & Congress Sea U i Helsingborgs hamn. På gångavstånd kommer också konferensmiddag och andra sociala aktiviteter äga rum.

Tag del av programmet

https://www.endodiabetes.se/program-2022/

  

Viktiga datum 

  • Early bird deltagaravgift t o m 11 mars
  • Abstract inlämningsdeadline 8 april
  • Abstract godkännande meddelas senast 2 veckor efter deadline
  • Sista anmälningsdag 10 april
  • Konferensen startar 11 maj
 

Helsingborg hälsar dig välkommen!
I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som är sugen på att förundras av historiska monument, vackra slott, vilda djur eller vacker natur. Kanske vill du utmana polarna i Padel, cykla längs någon av alla cykelleder eller bara koppla av på någon av stadens fina stränder? Inspireras av stadens breda utbud här nedan och olika guider. Passa på att förlänga din vistelse och välkommen till Helsingborg!

 

Nyhetsinfo

www red DiabetologNytt